fbpx

Šumadija sajam

u Dešavanja u okolini/Informacije/Vesti

Više od 20 manifestacija u 2020.

Na Šumadija sajmu tokom 2020. biće održano dvadesetak sajmaskih manifestacija, među kojima su tradicionalne, poput sajamova venčanja, građevinarstva, zapošljavanja, poljoprivrede, turzima, a u planu su i nove.

Sa kragujevačkog sajmišta poručuju da su zadovoljni svim održanim manifestacijama tokom 2019. i očekuju da će i planirane za ovu godinu postići isti, ako ne i veći uspeh.    

Sajam venčanja je prvi na listi ovogodišnjih manifestacija na Šumadija sajmu i biče održan od 14. do 16. februara. U martu će na kragujevačkom sajmištu biti organizovani sjamovi građevinarstva, zapošljavanja i obrazovanja, a u aprilu nameštaja i hortikulture.

Za maj su planirani Sajam knjiga, Klik Con – Gejming konferencija i Međunarodni sajam lova, ribolova i lovnog turizma, a za jun Komdel – Međunarodni sajam komunalne opreme. 

Nakom letnje pauze, u septembru će na Šumadija sajmu biti održani Šumadijski sajam poljoprivrede i Sajam zdravlja, dok je za oktobar planiran Regionalni sajam privrednih vozila.

Tradicionalno, novembar na kragujevačkom sjamištu je rezervisan za Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma, dok će u decembru biti održani Sajam automobila i “Zimska Čarolija”. 

Sa Šumadija sajma poručuju da će kalendar manifestacija tokom godine biti dopunjen sa još najmanje tri nova sajma, rasprodajama, ali i koncertima. Međutim, za sada nisu želeli da otkrivaju o čemu je reč, jer kako kažu, žele da iznenade Kragujevčane.

http://www.infokg.rs/

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Najnovije u Dešavanja u okolini

Kako je nastao Jugo 45

Početkom 1980. godine Jugoslavija je sa oduševljenjem dočekala novi, treći model iz osobnog

“STRIPTIZ”

Autorski projekat Radoslava Milenkovića, STRPTIZ, nastao je po motivima istoimene jednočinke Slavomira
Idi na Vrh