Šumadija sajam

u Dešavanja u okolini/Informacije/Vesti

Više od 20 manifestacija u 2020.

Na Šumadija sajmu tokom 2020. biće održano dvadesetak sajmaskih manifestacija, među kojima su tradicionalne, poput sajamova venčanja, građevinarstva, zapošljavanja, poljoprivrede, turzima, a u planu su i nove.

Sa kragujevačkog sajmišta poručuju da su zadovoljni svim održanim manifestacijama tokom 2019. i očekuju da će i planirane za ovu godinu postići isti, ako ne i veći uspeh.    

Sajam venčanja je prvi na listi ovogodišnjih manifestacija na Šumadija sajmu i biče održan od 14. do 16. februara. U martu će na kragujevačkom sajmištu biti organizovani sjamovi građevinarstva, zapošljavanja i obrazovanja, a u aprilu nameštaja i hortikulture.

Za maj su planirani Sajam knjiga, Klik Con – Gejming konferencija i Međunarodni sajam lova, ribolova i lovnog turizma, a za jun Komdel – Međunarodni sajam komunalne opreme. 

Nakom letnje pauze, u septembru će na Šumadija sajmu biti održani Šumadijski sajam poljoprivrede i Sajam zdravlja, dok je za oktobar planiran Regionalni sajam privrednih vozila.

Tradicionalno, novembar na kragujevačkom sjamištu je rezervisan za Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma, dok će u decembru biti održani Sajam automobila i “Zimska Čarolija”. 

Sa Šumadija sajma poručuju da će kalendar manifestacija tokom godine biti dopunjen sa još najmanje tri nova sajma, rasprodajama, ali i koncertima. Međutim, za sada nisu želeli da otkrivaju o čemu je reč, jer kako kažu, žele da iznenade Kragujevčane.

http://www.infokg.rs/

Оставите одговор

Najnovije u Dešavanja u okolini

Idi na Vrh