fbpx

Decooooo, Deda Mraz vas čeka u centru Batočine!

u Dešavanja/Dešavanja u Batočini/Dešavanja u okolini/Vesti

Dolazak Deda Mraza mora se doživeti! To je jedinstven doživljaj i ugođaj koji deca pamte celog života! Susret sa Deda Mrazom stvara uspomene i lepa sećanja kroz odrastanje.

Dragi Batočinci, upriličite nezaboravni doživljaj svom detetu!

Batočina postaje mesto u kojem se dečiji snovi ostvaruju! Pored čudesnog lavirinta, hobita i hobitske kuće i najvišeg stanovnika Batočine – robota, u Batočini se kriju i druge ,,vesti iz nesvesti”. Kako smo načuli, Batočinu je ovih dana nastanio pravi pravcati Deda Mraz! Živi u blizini brega i vozi modernizovane sanke kakve ni jedan jedini Deda Mraz u okolini nema.

Ovog našeg Deda Mraza krasi i duga bela gusta brada, zvončići, praporci, bele rukavice i kićanke, kao i veran i originalan kostim i džak prepun paketića! Uz to, osmeh je neizostavan na licu ovog nam dragog deke!

Pozdav od Deda Mraza

Čujemo da je mnogo drag gost i dobar komšija! Daruje poklonima svakog. Deca ga naročito vole!

Zato! Dragi roditelji, bake i deke, tetke i teče, stričevi i strine, ujaci i ujne i svi vi koji želite da obradujete voljene klince i klinceze, ne propustite ovu jedinstvenu priliku.

Priredite im nesvakidašnje iznenađenje i nezaboravno veče sa Deda Mrazom u petak, 25. decembra, u 18 časova u centru Batočine, na Karađorđevom trgu.

Upravo tamo, u tačno zakazan termin, čekaće ih pravi Deda Mraz! Očekuje ih đuskanje, dodela paketića, igra, ali i pesma uz raspevanog starog veseljaka Deda Mraza. Zagarantovana zabava!

Prva kafa sa komšinicom – Deda Mraz u Batočini

Fotka sa Deda Mrazom biće hit na društvenoj mreži!

Napravite najlepši album novogodišnjih fotografija svog deteta sa Deda Mrazom. Fotografije i snimci načinjeni tom prilikom svedočiće će večno o istini da Deda Mraz zaista postoji.

Oduševljenje je zagrantovano, kako za decu, tako i za Deda Mraza, ali i za roditelje!

Ako želite da se Vaše dete druži sa Deda Mrazom i dobije paketić, pozovite Deda Mraza lično na broj 064 / 99 99 044!

Javiće Vam se lično on sa dobro poznatim:

,,HO – HO- HOOOO!

Оставите одговор

Najnovije u Dešavanja

Mrescenje sarana

„Mrešćenje šarana“

„Mrešćenje šarana“, po tekstu Aleksandra Popovića, koje je u planjanskom pozorištu „Masuka“
Idi na Vrh