fbpx
bora lavirint

,,Бора лавиринт“ и чудесни свет забаве у Баточини

u Dešavanja/Dešavanja u Batočini/Dešavanja u okolini/Informacije

Првоаприлска шала није, у Баточини се прави чудесни свет крије.

Ако си дете, имаш разлога за највећу радост досад!

Ако си одрастао, ово је прилика да се вратиш у детињство!

Ако си родитељ, буди срећан јер ћеш бити безбрижан!

Ако си усамљен, наћи ћеш друга баш овде!

Ако си авантуриста, ово је прави избор за тебе!

Ако си истраживач, не оклевај! Крени у истраживање!

Ако ти је досадно, забави се као никада!

Ако не знаш где ћеш 9. априла, чекамо те у ,,Бора лавиринту“ у Баточини!

 Баточина –  центар забаве за децу и одрасле.

Баточина, 9. априла 2022. године, постаје центар забаве, пре свега за малишане и школарце, тинејџере, али и за одрасле које и даље прожима и одржава дух младости. Отвара се дуго чекани ,,Бора лавиринт“ – највеће место забаве на нашим просторима.

Засигурно, ,,Бора лавиринт“ биће прави избор и решење за све родитеље који желе да им деца проведу квалитетно и садржајем испуњено слободно време, уз пажљиво одабране и осмишљене активности и препреке, са којима се дете може сусрести у лавиринту.

Србија тог дана постаје богатија за још један забавни парк, овога пута највећи на овим просторима, а ми, мештани Баточине, постаћемо пријатељи отворених срца и руку, задужени да радо примамо у загрљај све пристигле госте из читаве Србије, али и из иностранства, у знак добородшлице

Елем, да не дужимо…

Дозволите нам да вам представимо овај чудесни свет. За почетак, довољно је само да зажмурите и замислите…

Замислите…

Замислите сада један велики лавиринт и у том лавиринту једну велику забаву! Лавиринт је толико велики да спада у највеће лавиринте у читавој Европи и носи сасвим јединствено име ,,Бора лаиринт“.

Површина овог лавиринта је 7000 метара квадратних, док се стаза протеже на 3500 метара дужине и пролази испод шест шарених мостова. ,,Бора лавиринт“ тако заузима, невероватно, треће место на листи највећих лавирината на свету.

Зашто лавиринт?  

Лавиринт је одличан изазов у развоју сваког детета. Једна од активности за развој пажње код деце јесте решавање лавиринта. Проналазећи и пратећи прави пут, дете је сконцентрисано на задатак који се налази испред њега, док истовремено развија координацију у простору који га окружује. Задатак проналажења правог пута представља проблем ситуације које дете мора да реши, размишљајући и користећи логичко размишљање.

Решавање оваковог проблема код детета изазива подстицај да логичким закључивањем дође до решења или да измашта оно које му делује као најприкладније, најпожељније, најзанимљивије… Оваква интелектуална и емоционална укљученост подстиче дететову креативност и вештину решавања проблема, као и интересовање за истраживачки рад.

И то није све…

Трамбулине са највећом просторном површином

Замислите сада… У том ,,Бора лавиринту“ скачете на огормним трамбулинама, већим од сваке трамполине на овом свету. Не верујете?! Разуверићете се када будете на површини трамбулине од, чак, 1800 метара квадратних, ограђених и безбедних за скакање и извођење незаборавних вратоломија.

И још по нешто…

Замкови, мини-голфови и чувени робот Бора.

Поред трамбулине, забавни парк ,,Бора лавиринт“ поседује и ваздушне замкове за игру веселих и живописних боја. И то није све! Право уживање за све посетиоце нашег лавиринта је и мини голф терен. Нешто потпуно ново у овом делу Србије.

И, како би лепота овог забавног парка била потпуна, робот Бора, састављен од делова различитих аутомобила и кола, верно стоји и дочекује своје мале и велике посетиоце сваког дана од суботе, 9. априла.

Свечано отварање „Бора лавиринта“ за само седам дана!

До свечаног отварања ,,Бора лавиринта“ и најлуђе забаве у Србији дели нас само још седам дана.

Дакле, ако сте истраживачког духа, волите авантуру, неизвесност и провод уз невероватан адреналин, онда је наш зелени лавиринт – ,,Бора лавиринт“ најбољи изазов!

Уколико сте сналажљиви у простору, не презате од слепих улица и путева, уз то волите да пешачите и будете активни попут детета, не оклевајте! Бора лавиринт је прави избор за вас!

Дођите и уверите се и сами!

,,Бора лавиринт“ априла 2022. године отвара врата свим заинтересованим посетиоцима.

Дођите у суботу, 9. прила од 11 часова!

Посетите нас и будите део свечаног отварања овог велелепног забавног парка у центру Шумадије, у Баточини.

Баточина, 2022. године, постаје највећи и најпосећеније место, не само у Србији, већ и на Балкану, а можда и у Европи.

За више информација, посетити сајт: https://www.boralavirint.rs/

Оставите одговор

Najnovije u Dešavanja

Mrescenje sarana

„Mrešćenje šarana“

„Mrešćenje šarana“, po tekstu Aleksandra Popovića, koje je u planjanskom pozorištu „Masuka“
Sv Sava

U susret Svetom Savi

(Rastko Nemanjić) Prosvetitelj, arhiepiskop, književnik (1175. – 1236.) Sveti Sava, rođen kao
Idi na Vrh