fbpx

Premijerno! Dobar ritam za dobar dan!

u Dešavanja/Dešavanja u okolini/Kultura/Vesti

Danas je ponedeljak. Počinje još jedna radna nedelja sa svim obavezama i zadacima. Iako nam se sunce i ovog jutra nasmejalo, sigurni smo da vam je ipak potrebno još malo podstreka. Potrudite se da ulepšate sebi ovaj ponedeljak! Imamo predlog kako da ga začinite dobrom muzikom.

Juče je stigla radosna vest za sve ljubitelje dobrog rock zvuka sa primesama funk-a, latino ritmova i pop-a. Kragujevački bend Trotters glavni je krivac za to! Njihov najnoviji, peti po redu, spot ugledao je svetlost dana i postao dostupan svim ljubiteljima ove neobične muzičke slagalice.

Trottersi su pop/rock autorski i cover bend iz Kragujevca koji je osnovan 2012. godine. U početku su radili isključivo obrade poznatih rock hitova i zabeležili su brojne nastupe širom Srbije. Jezgro benda čine: Nikola Glavonjić (vokal), Marko Petković (gitara i klavijature), Nemanja Ristović (bas gitara) i Stojan Arsić (perkusije). Pored njih, na svirkama im se obično pridružuju kragujevački muzičari David Armuš i Marko Jevtović.

Mnogo dobrog ritma, upečatjivih tekstova i mladalačke poletnosti upakovano je u singlove koji se pamte, kako zbog tekstova, muzike, tako i zbog spotova koji ih prate.

Međutim, najnoviji spot je poseban. U njegovim kadrovima pronaći ćete možda i neko poznato lice… Reč je Petru Đokiću, nešem sugrađaninu, koji je svojom glumom pokušao da dočara i svima nam približi aktuelnost stihova.

Pogledajte premijerno najnoviji, od juče dostupan, spot  i napunite baterije za čitavu nedelju specifičnim i lako pamtljivim ritmom grupe Trotters!

P.S. Svaka sličnost sa dobro poznatom britanskom serijom Mućke (Only fools and horses) apsolutno je namerna!

Uživajte!

Trotters

Оставите одговор

Najnovije u Dešavanja

Mrescenje sarana

„Mrešćenje šarana“

„Mrešćenje šarana“, po tekstu Aleksandra Popovića, koje je u planjanskom pozorištu „Masuka“
Idi na Vrh