fbpx
predstava
pozorišni vodvilj

Pozorišna predstava ,,Prevaranti u suknji”

u Dešavanja u okolini/Kultura/Poznate Licnosti/Pozorište/Vesti/Zanimljivosti

Poštovani sugrađani opštine Batočina, poštovaoci pozorišne umetnosti,

Knjaževsko- srpski teatar ,,Joakim Vujić” priredio je svojoj publici veliko i lepo iznenađenje! Naime, u danima izolacije, bićemo u prilici da gledamo izuzetne predstave, u izvođenju talenotvanih glumaca kagujevačkog pozorišta. Ovo je svakako jedan od načina da se suzbije nervoza i panika u danima dokolice, ali je, sigurni smo, jedan od najboljih načina i da se izmami i smeh.

Upravo iz tog razloga, pozivamo vas da večeras od 20 časova ostanete kod kuće i uživate u kraćem komičnom pozorišnom komadu, vodvilju ,,Prevaranti u suknji” Кena Ludviga u režiji Milića Jovanovića.

Glumci Đorđe Simić (poč.) i Dušan Stanikić

Kratak sadržaj:

Džek i Leo su dvojica nezaposlenih engleskih glumaca koji pokušavaju uspeti u Americi izvođenjem scena iz Šekspirovih dela. Kad već gotovo u potpunosti odustanu i od glumačkih karijera i od života, u jednom časopisu pročitaju da izvesna stara i vrlo bogata gospođa iz Jorka traži svoje izgubljene rođake koji su kao deca s majkom odselili u Englesku i koje otada nije videla. Džek i Leo brzo smišljaju plan koji bi trebalo da im donese bogatstvo.

Plan je da se staroj bogatašici predstave kao njeni izgubljeni rođaci i na taj način preuzmu nasledstvo. Ipak, situacija se komplikuje kad naši junaci saznaju da gopođa traži svoje nećakinje. Zato se naši junaci preoblače u žene… Stvari postaju još komplikovanije jer se Leo zagleda u Meg, živahnu, duhovitu i nadasve privlačnu rođaku stare gospođe. Meg obožava pozorište, a verena je za dosadnog pastora. I njen će se život okrenuti naglavačke kad se upozna s “rođakama” Maksin i Stefani…

Igraju:

  • LEO – Dušan Stanikić
  • MEG – Katarina Mitrović 
  • DŽEK – Đorđe Simić (poč. )
  • ODRI – Darija Nešić/Ana Todorović Dialo
  • DANKAN – Nikola Milojević 
  • FLORENS – Marina Perić Stojanović 
  • DOK – Zdravko Maletić 
  • BUČ – Čedomir Štajn

Predstavu možete gledati na 405 kanalu D3 platforme SBB-a ili na 555 kanalu MTS TV ili Supernove, kao i putem linka https://rtk.co.rs/uzivo/tv: @Radio-televizija Кragujevac / @https://rtk.co.rs/uzivo/tv/.

Sačuvajmo one koji su čuvali nas! Ostani kod kuće!

Оставите одговор

Najnovije u Dešavanja u okolini

Idi na Vrh