fbpx
drvena priča
,,Drvena priča o korona virusu"

Edukacija za najmlađe kroz ,,Drvenu priču o korona virusu” Ivane Mijuice

u Biblioteka/Dešavanja/Dešavanja u Batočini/Dešavanja u okolini/Knjige/Kultura/Proza/Zanimljivosti

Drvene priče, autorke Ivane Mijuice, predstavljaju jedinstven koncept razvoja dečje mašte. Namenjene su deci uzrasta od tri do osam godina.

,,Drvena priča o korona virusu” upravo je jedna od njih. Objavljena je u PDF- formatu kao edukativna priča za najmlađe, prilagođena mališanima u cilju razumevanja situacije koja je čitav svet zadesila.

Kroz živopisne situacije, beskrajno zabavne likove, ali i situacije i zadatke kroz koje oni prolaze, priča o koroni, čuvenom COVID-u 19, može se vizualizovati i doživeti na potpuno nov način. Najbitnije od svega je da suštinu trenutnih događaja, koji su mimo onih na koje su navikli, naši mališani mogu razumeti i shvatiti na jedan zabavan i slikovit način.

,,Drvena priča o korona virusu" Ivana Mijuica
,,Drvena priča o korona virusu” Ivana Mijuica

Čitajući ,,Drvenu priču o korona virusu” svom mališanu, uspećete na jedinstven i jednostavan način da pojasnite šta je, zapravo, COVID19, kako se možemo njime zaraziti, zašto treba biti naročito obazriv prema starijima, zašto treba ostati kod kuće i na kraju, podsetiti ih, na nenametljiv način, da redovno peru ručice, jer se tako mogu najbolje zaštiti od njega.

Otvara se potpuno nov koncept učenja i saznanja za najmlađe. Nenametljivo i kroz pitanja u priči, pruža se mogućnost da istražuju odgovore, da šire znanje, razvijaju svakodnevnu rutinu i da zaštite sebe. Pruža im se prilika da opomenu i nas, starije, kako treba voditi računa o sebi, jer ćemo samo tako biti odgovorni i prema drugima!

Klikom na link bićete u prilici da se upoznate sa junacima ,,Drvene priče o korona virusu”:

#OSTANIKODKUĆE

#SAČUVAJONEKOJISUČUVALINAS

Оставите одговор

Najnovije u Biblioteka

Idi na Vrh