fbpx

Kruševac GETO – Comedy Show!

u Dešavanja u okolini/Informacije/Koncert/Poznate Licnosti/Vesti

Novi termin!

Familijo, zbog ogromnog interesovanja održaćemo dodatno veče smeha u Kragujevcu!!! Znači, nesvakidašnja Hip – Hop atrakcija – “Kruševac Geto” u sredu 12. februara u sali PMF-a od 20h.
Domaćini su rekli da će da nas prekrste u “Kragujevac GETO” i da nas ne puštaju dok za sve vas koji hoćete da vidite ovaj show ne bude mesta. Ako je mogao Čola 6 Arena da napuni, možemo i mi 2 PMF-a!

Svoju popularnost stekli su jedinstvenim smislom za humor kojim kroz svoje pesme i skečeve opisuju svakodnevne životne situacije sa neverovatnim zapažanjem detalja.


Svojom muzikom na sarkastičan i zabavan način predstavljaju svoj mentalitet sa jedinim jasnim ciljem – da zasmeju čoveka.
Hitovi poput „Idemo na more”, „Slava”, ” Beograđanka „Kad ćeš sine da se ženiš”, „Market”, „Taksisti”, Rakijara itd, obećavaju ludu i nezaboravnu žurku.


Dakle, ne propustite priliku za jedno intimno druženje sa ovim majstorima humora i zabave koji uvek rasprodaju sve nastupe
Ovaj, već uveliko poznat sastav, čine Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami ( Snežana i Slobodan ili Viktor i Sanela) uz podršku Dj – Jednoruki Krstivoje.

Karte će biti u prodaji na sledećoj lokaciji: Kancelarija za mlade – ulica Save Kovačevića 5 (od četvrtka 6.2. do utorka 11.2. od 11h do 18h – Informacije na telefon: 064/1124777). Rezervacije na Facebook stranici ”Večeri smeha” ili na broj telefona 0641124777. Pri rezervisanju ostaviti kontakt podatke za preuzimanje ulaznica (ime, broj karata, telefon).

Вечери смеха

Оставите одговор

Your email address will not be published.

*

Najnovije u Dešavanja u okolini

Idi na Vrh