Kruševac GETO – Comedy Show!

u Dešavanja u okolini/Informacije/Koncert/Poznate Licnosti/Vesti

Novi termin!

Familijo, zbog ogromnog interesovanja održaćemo dodatno veče smeha u Kragujevcu!!! Znači, nesvakidašnja Hip – Hop atrakcija – „Kruševac Geto“ u sredu 12. februara u sali PMF-a od 20h.
Domaćini su rekli da će da nas prekrste u „Kragujevac GETO“ i da nas ne puštaju dok za sve vas koji hoćete da vidite ovaj show ne bude mesta. Ako je mogao Čola 6 Arena da napuni, možemo i mi 2 PMF-a!

Svoju popularnost stekli su jedinstvenim smislom za humor kojim kroz svoje pesme i skečeve opisuju svakodnevne životne situacije sa neverovatnim zapažanjem detalja.


Svojom muzikom na sarkastičan i zabavan način predstavljaju svoj mentalitet sa jedinim jasnim ciljem – da zasmeju čoveka.
Hitovi poput „Idemo na more”, „Slava”, “ Beograđanka „Kad ćeš sine da se ženiš”, „Market”, „Taksisti”, Rakijara itd, obećavaju ludu i nezaboravnu žurku.


Dakle, ne propustite priliku za jedno intimno druženje sa ovim majstorima humora i zabave koji uvek rasprodaju sve nastupe
Ovaj, već uveliko poznat sastav, čine Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami ( Snežana i Slobodan ili Viktor i Sanela) uz podršku Dj – Jednoruki Krstivoje.

Karte će biti u prodaji na sledećoj lokaciji: Kancelarija za mlade – ulica Save Kovačevića 5 (od četvrtka 6.2. do utorka 11.2. od 11h do 18h – Informacije na telefon: 064/1124777). Rezervacije na Facebook stranici ”Večeri smeha” ili na broj telefona 0641124777. Pri rezervisanju ostaviti kontakt podatke za preuzimanje ulaznica (ime, broj karata, telefon).

Вечери смеха

Оставите одговор

Najnovije u Dešavanja u okolini

Idi na Vrh