fbpx

Znanje za ponos

u Dešavanja/Dešavanja u Batočini/Informacije/Vesti

Batočinci su večeras dobili ogroman razlog za ponos. Biljana Milanović, naša Batočinka, pobednica je 134. ciklusa kviza ,,Slagalica”!

Naša sugrađanka, postala je pobednica 134. ciklusa kviza ,,Slagalica“, odnevši pobedu u finalu. Biljanu Milanović, slobodno možemo reći – šampionku po znanju, posebno dobro poznaju mlađe generacije, jer radi kao profesor fizičkog vaspitanja u Osnovnoj školi ,,Sveti Sava” u Batočini.

Biljana Milanović – pobednica 134. ciklusa kviza ,,Slagalica”

Put do finala

Kvalifikacije, odnosno, prva emisija sa našom Biljom, emitovana je na prvom programu RTS-a na Božić, 7. januara. Praznična atmosfera u domovima Batočinaca posebno je zablistala, ukrašena pobedom naše nastavnice.

Protivnik za protivnikom, mnoštvo igara, sigurnih odgovora, osvojenih poena i pobeda popločali su put do finala. U finalu je, sigurna u svoje znanje, pokazala šta znači ZNATI. Sve nas je beskrajno oduševila svojim znanjem i dostignućem. Postignut uspeh utoliko je veći jer je ovo i prvi put da se nastavnica Bilja oprobala u bilo kom televizijskom kvizu.

Uskoro! Intervju sa našom pobednicom…

Iz svih tih navedenih razloga, pripremamo i specijalan intervju sa našom pobednicom. Želimo da vam je predstavimo na najspektakularniji način. Želimo da svi čuju za našu Biljanu Milanović, nastavnicu Bilju.

Kroz intervju ćete, između ostalog, moći da saznate ,,iz prve ruke” koliko se takmičenje u studiju razlikuje od onoga kod kuće, kako su tekle pripreme, na šta je naša takmičarka naročito ponosna, šta ju je podstaklo na sve ovo, a šta najviše razočaralo ili oduševilo…

Radujemo se prilici da saslušamo i naučimo kako se postaje najbolji po znanju, upravo od najbolje – od Biljane Milanović!

Оставите одговор

Najnovije u Dešavanja

Memorijalni koncert

Memorijalni koncert folklora u znak sećanja preminulih članova batočinskog Kulturno-umetničkog društva, održaće
Sretenje

Dan državnosti

15. februar jedan je od najznačajnijih datuma za istoriju Srba, budući da
Idi na Vrh