fbpx

Budi turista u svom mestu

u Dešavanja u Batočini/Dešavanja u okolini/Sve o selima/Travel

Osvrni se iza i ispred sebe!


Pokaži svoju kreativnost!


Osmeli se i istraj u nameri da svima dočaraš ono što treba ovde videti!
Želimo da te podstaknemo da nam se pridružiš u promovisanju našeg malog mesta na jedan zanimljiv i nesvakidašnji način.

Ideja je da napravimo jedan zajednički mozaik naše opštine, sačinjen od najlepših fotografija koje si napravio baš ti! Zato, ne čekaj i pokreni se! Zastani na trenutak i zapitaj se gde leži posebna lepota naše Batočine ili sela iz okruženja. Preruši se u turističkog vodiča, otkrij lepotu, uhvati čarobni trenutak i zabeleži fotografijom!

Sve čari našeg mesta nalaze se oko nas

Uhvati igru svetla na trgu i usamljenu kuću na uglu dveju ulica. Pronađi njivu i gaj, zamrzni šarenilo boja na livadi. Svojom fotografijom učini besmrtnim usamljeno stablo uz staru kuću… Ne dozvoli sovi da prhne u nebo, sa grane starog duda, a da to ne sagledaš kroz objektiv. Udahni duboko! Zažmuri i prepusti se mašti, a onda otvori oči i pusti pogled u daljinu. Neka te odnese u obližnju seosku idilu. Zagrli rodnu njivu ili od ploda povijene grane u voćnjaku…

Zabeleži trenutak tišine u školskom dvorištu, veličanstvenost roda koje hrane mladunce i lepotu konja ispred Upravne zgrade Straževice, zelenilo jutra u crkvenom dvorištu, zalazak sunca duž Lepenice… Dozvoli okruženju da te ponese i pronađi poseban, samo svoj ugao posmatranja…

Postani turista u svom mestu!

Dokažimo da umemo da prepoznamo lepotu koja nas okružuje! Napravimo zajedno mozaik svedočanstva jednog trenutka istorije na koji ćemo svi biti ponosni! Sigurni smo da naša Batočina, sa svojim divnim selima, nudi dovoljno povoda da se njom ponosimo.

Na tebi je samo da pronađeš sebi najbliži pejzaž!


#BatočinaKaoInspiracija


Pomozite nam da i naše mesto postane deo bajkovite Srbije! Od pristiiglih fotografija napravicemo mozaik koji će krasiti našu stranicu. Neka lepota ovog mozaika bude pozivnica drugima da posete našu malu varoš!


Zabeležene fotografije sa naslovom i kratkim opisom ili utiskom o sadržaju pošalji na naš imejl: kontakt@batocina.info


P. S. Dojave o najlepšim mestima potražite kod naših fotografa: Boban Best i Foto Miloš!

Оставите одговор

Najnovije u Dešavanja u Batočini

Mrescenje sarana

„Mrešćenje šarana“

„Mrešćenje šarana“, po tekstu Aleksandra Popovića, koje je u planjanskom pozorištu „Masuka“
Idi na Vrh