fbpx

Prof. dr Branimir Nestorović, dečiji pneumolog i alergolog, gostuje u Kragujevcu

u Dešavanja/Dešavanja u okolini/Institucije

Jedan od lekara, koji od života stvaraju umetnost, jeste prof. dr Branimir Nestorović, pedijatar, pneumolog i alergolog. Njegova biografija zvuči značajno i zadivljujuće.

Rođen je u Beogradu, živeo u Obrenovcu, gde je završio i Gimnaziju, prirodno-matematički smer, nakon koje je upisao Medicinski fakultet u Beogradu.

Na Dečjoj klinici je specijalizovao pedijatriju, a nakon toga i pulmologiju. Danas je redovan profesor na katedri za pedijatriju i načelnik odeljenja pulmologije i alergologije na Univerzitetskoj dečjoj klinici Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Njegovo lice ćete videti u mnogim televizijskim emisijama, kada se priča o alergijama, ili o kombinovanju različitih metoda lečenja, koje podržava. Često će svoje pacijente uputiti i na homeopatiju i na fitoterapiju, i svima će, bez izuzetka, dati nadu, što je najvažnije.

Znanja, kojima se savremena medicina vodi, sužavaju manevarski prostor, jer nijedna bolest ne može da se izleči samo jednim pristupom, kako navodi dr Nestorović.

Narednog meseca, bićete u prilici i Vi lično da čujete savete i prisustvujete predavanju ovog čuvenog doktora u okviru organizovanja tradicionalnog Sajma zdravlja u hali Šumadija sajma u Kragujevcu.

Pozivamo Vas da, 4. oktobra 2019. godine, u 16 časova, prisustvujte edukativnom predavanju “Od zdravog deteta, do zdravog čoveka” ovog vrsnog stručnjaka. Poslušajte preporuke, koje će Vam uputiti, a koje će biti od pomoći u očuvanju zdravlja Vašeg deteta.

Ulaz je slobodan!

Dobro došli!Ostavite odgovor

Your email address will not be published.

*

Najnovije u Dešavanja

Peharom nagrađen trud

Tradicionalna kolektivna igra – folklor oduvek je negovana u Batočini. Koreni postojanja
Zlatne ruke Batočine

Ruke zlata vredne

Tradicija je lepota koju čuvamo. (Ezra Paund)Bez tradicije smo izgubljeni, bez nje
Idi na Vrh