fbpx
Lavirint
Lavirint

Bora Lavirint

u Dešavanja u Batočini

Veliko otvaranje APRIL 2020.

Bogat zabavni sadržaj za celu porodicu.

  • Igraonica
  • Zamkovi za igru
  • Trampoline
  • Mini golf

Lavirint sa najdužom stazom u Evropi

Lavirint predstavlja centralni deo zabavnog kompleksa “Bora Lavirint”. Svojom površinom i dužinom izlazne staze svrstava se u jedan od najvećih lavirinata Evrope. Pažljivo osmišljen i dizajniran.

Pored zabave i izazova u pronalaženju izlaza, posetioci imaju priliku da učestvuju u takmičenju “Najbrži izlaz”. Učesnike koji ostvare najbolja tri rezultata u toku jednog meseca očekuju vredne nagrade.

  • 3500m dužina staze
  • 7000m2 površina
  • 1 Centralna osmatračnica
  • 6 pomoćnih osmatračnica

Poslednjih godina u srcu Šumadije, u Batočini, gradi jedan od najsavremenijih zabavnih parkova i, svakako, najveći lavirint u ovom delu Evrope, sa najraznovrsnijim sadržajem za igru i zabavu dece, ali i odraslih.

Sa magistralnog puta koji spaja nekadašnju srpsku prestonicu sa Koridorom X već se jasno vide konture zabavnog parka na čijem ulazu superiorno dominira replika džinovskog Transformersa visokog deset metara. Ova skulptura predstavlja ulazak u gradilište zabavnog parka “Bora lavirint” koji se prostire na fantastičnih 2,7 hektara.

Do svečanog otvaranja koje je predviđeno za april 2020. godine u funkciju će potpuno biti stavljen najveći lavirint u ovom delu Evrope površine 7000 kvadratnih metara, sa ukupno 3,5 kilometara staza, šest mostova i kulom osmatračnicom. Takođe, ponudu zabavnih sadržaja upotpuniće najveća trampolina (1800 m²) i mini golf tereni (1200 m²).

Izvor: boralavirint.rs

One of the biggest maze in the world 3.5 km of trails, proffesional trampoline park 1800m2, mini golf, Hobbit house and a lot of fun stuff!

Оставите одговор

Najnovije u Dešavanja u Batočini

Memorijalni koncert

Memorijalni koncert folklora u znak sećanja preminulih članova batočinskog Kulturno-umetničkog društva, održaće

Znanje za ponos

Batočinci su večeras dobili ogroman razlog za ponos. Biljana Milanović, naša Batočinka,
Idi na Vrh