fbpx
volonterska akcija

Volontiranjem protiv COVID-a 19

u Dešavanja/Dešavanja u Batočini/Dešavanja u okolini/Informacije/Institucije/Vesti

Dragi sugrađani, omladino opštine Batočina,

Usled vanrednog stanja, nastalog povodom pandemije virusa COVID 19, na teritoriji opštine Batočna biće preduzete preventivne mere u sprečavanju širenja ovog virusa.

S tim u vezi, biće organizovana Volonterska služba na nivou opštine Batočina za dostavu osnovnih životnih namirnica, lekova i sredstava za higijenu starijim licima od 65 godina, kojima je neophodna ovakva vrsta pomoći.

Pozivaju se mladi sugrađani, dobrog zdravstvenog stanja, da se priključe i učestvuju u volonterskoj akciji i pokažu humanost u ovim vanrednim uslovima. Vlonterska akcija podrazumeva dostavu osnovnih životnih namirnica, lekova i sredstava za higijenu.

Zainteresovani sugrađani za volontiranje, sa teritorije opštine Batočina, mogu se javiti dežurnim službama na sledeće brojeve telefona: 034/ 6 842 118 i 064/ 8 48 15 78, u periodu od 7 h do 21 h.

Takođe, starije osobe, koje bi zbog eventualnih hroničnih bolesti trebalo da izbegavaju izlazak iz kuće, mogu se javiti na dežurne telefone 034/ 6 842 118 i 064/ 8 48 15 78, u periodu od 7 h do 21 h.

Nakon poziva, pomoć će stići na adresu starijih sugrađana u Batočini i okolnim selima naše opštine. Moći će da računaju na nabavku neophodnih lekova i namirnica.

ODAZOVI SE! BUDI DEO AKCIJE ZA OČUVANJE ZDRAVLJA!

SAČUVAJMO ONE KOJI SU ČUVALI NAS!

Оставите одговор

Najnovije u Dešavanja

Memorijalni koncert

Memorijalni koncert folklora u znak sećanja preminulih članova batočinskog Kulturno-umetničkog društva, održaće
Sretenje

Dan državnosti

15. februar jedan je od najznačajnijih datuma za istoriju Srba, budući da

Znanje za ponos

Batočinci su večeras dobili ogroman razlog za ponos. Biljana Milanović, naša Batočinka,
Idi na Vrh