volonterska akcija

Volontiranjem protiv COVID-a 19

u Dešavanja/Dešavanja u Batočini/Dešavanja u okolini/Informacije/Institucije/Vesti

Dragi sugrađani, omladino opštine Batočina,

Usled vanrednog stanja, nastalog povodom pandemije virusa COVID 19, na teritoriji opštine Batočna biće preduzete preventivne mere u sprečavanju širenja ovog virusa.

S tim u vezi, biće organizovana Volonterska služba na nivou opštine Batočina za dostavu osnovnih životnih namirnica, lekova i sredstava za higijenu starijim licima od 65 godina, kojima je neophodna ovakva vrsta pomoći.

Pozivaju se mladi sugrađani, dobrog zdravstvenog stanja, da se priključe i učestvuju u volonterskoj akciji i pokažu humanost u ovim vanrednim uslovima. Vlonterska akcija podrazumeva dostavu osnovnih životnih namirnica, lekova i sredstava za higijenu.

Zainteresovani sugrađani za volontiranje, sa teritorije opštine Batočina, mogu se javiti dežurnim službama na sledeće brojeve telefona: 034/ 6 842 118 i 064/ 8 48 15 78, u periodu od 7 h do 21 h.

Takođe, starije osobe, koje bi zbog eventualnih hroničnih bolesti trebalo da izbegavaju izlazak iz kuće, mogu se javiti na dežurne telefone 034/ 6 842 118 i 064/ 8 48 15 78, u periodu od 7 h do 21 h.

Nakon poziva, pomoć će stići na adresu starijih sugrađana u Batočini i okolnim selima naše opštine. Moći će da računaju na nabavku neophodnih lekova i namirnica.

ODAZOVI SE! BUDI DEO AKCIJE ZA OČUVANJE ZDRAVLJA!

SAČUVAJMO ONE KOJI SU ČUVALI NAS!

Оставите одговор

Najnovije u Dešavanja

Mrescenje sarana

„Mrešćenje šarana“

„Mrešćenje šarana“, po tekstu Aleksandra Popovića, koje je u planjanskom pozorištu „Masuka“
Idi na Vrh