fbpx
Ivan Milinković

VEČE SA IVANOM MILINKOVIĆEM

u Dešavanja u Batočini/Vesti

Vanserijski talenat, specifična boja glasa, emocija koju donosi, svrstale su Ivana Milinkovića među najkvalitetnije muške vokale na našoj estradnoj sceni. Pevač grupe Legende odlučio je da karijeru nastavi kao solista.

Ljubitelji Ivanovog glasa i interpretacije ovih dana u prilici su da poslušaju dve nove numere. Prvi samostalni singl je pesma ,,Ibar usto protiv brega“, koja uz autentičnu ekranizaciju, Ivanov vokal i trubače Dejana Petrovića budi posebnu emociju.

Radujem se posebno, što ću pevati u mestima u kojima sam retko, ili nisam nikada pevao. Biće to neka nezaboravna druženja, razmena nove energije, tako da mi je drago što ću sa ekipom saradnika u narednom periodu posetiti i Batočinu, dodao je Milinković za portal Batočina.info.

Druga numera koja je predstavljena publici nosi naziv ,,Svenuće dunje“ i delo je autorskog tandema Dušan Bačić i Bojan Dragojević. U pitanju je pop numera, rađena kao moderna verzije sevdalinke, uz zvuke harmonike.

Od septembra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pevao, uz pesme koje su reference i najveći izazov za svakog pevača. Sa publikom, prelistavaću muzičke spomenare, setiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Miroslava Ilića, Zorana Gajića i mnogih drugih! Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od septembra, na kocertima pod nazivom ,,Veče sa Ivanom Milinkovićem”. Vidimo se i u Batočini, dodaje radosno Milinković u zvaničnom saopštenju.

Do tada svi oni koji vole Ivanov rad, mogu pratiti aktuelnosti na društvenim mrežama i zvaničnim officialnim stranicama: Ivan Milinkovic official.

Оставите одговор

Najnovije u Dešavanja u Batočini

Mrescenje sarana

„Mrešćenje šarana“

„Mrešćenje šarana“, po tekstu Aleksandra Popovića, koje je u planjanskom pozorištu „Masuka“
Idi na Vrh